fredag 2 juli 2010

Sydsida Tjörn

Nu ligger vi på en lång sträckbog som eventuellt bär hela vägen till Hätteberget och första rundning. Vi har just nu Åsol några få distans framför oss. Vi har redan börjat få trafik från startgrupp 1 och 2 som startade tre respektive två timmar före oss. Vi leder fortfarande gruppen och det känns som att vi utökar ledningen mot Blur. Det är vi och sedan en grupp med tre båtar runt Peter.Resterande båtar i gruppen ligger långt efter. Hoppas att det håller i sig. Vinden mojnar oroväckande, men vi kan fortfarande kryssa på i strax över 6 knop. Båten seglar helt fantastiskt. Den svarar lätt och direkt. Sjöställen från SailRacing har plockats fram och jag måste säga att de är mycket bekväma.

1 kommentar:

  1. Magnus Lundgren2 juli 2010 kl. 21:36

    Bra gubbar! Man kunde uppenbarligen inte gjort det bättre själv! Härligt att höra att båten går som den gör. Måste väl erkänna att jag in i det sista hoppades att någon av er skulle få något förhinder och man skulle bli blixtinkallad :-). När o var anmäler man sig till nästa års race?

    Kör så det ryker, utanför Skaftö blåser nu sydligt 4-5 meter och det verkar kunna hålla i sig i natt. Håller en tumme eller två!

    En sugen båtägare,

    Magnus Lundgren

    SvaraRadera